Rens, vask & rul

Rens, vask & rul

Besøg vores renseri/butik på Nylandsvej 12 i Silkeborg.
Vi har åbent alle hverdage 9.00 – 17.00

FERIELUKKET 16.07.-27.07.2018 begge dage incl.

Se vores skarpe priser her.

Renseri i topklasse

At få renset tøj, tæpper, pelse osv. kræver en leverandør af høj standard. REN SERVICE A/S sætter en ære i hurtig og professionel levering, hvor kvaliteten samtidig er i top, og dit tøj er i gode hænder. Vi påtager os alle opgaver inden for vask, rens og rulning af alle former for beklædningstekstiler, markiser, måtter, telte og naturligvis boligtekstiler.

Rens og vask af dyner og puder

Du tilbringer omkring en tredjedel af livet i nærkontakt med din dyne og pude, men hvor tit vasker du det egentlig? Det anbefales, at man vasker sin dyne 2-4 gange årligt, men undersøgelser viser, at hele 39 % af alle danskere får vasket deres dyne mindre end én gang om året. Vi forstår, at det kan være besværligt at få plads i vaskemaskinen til store dyner og puder, hvorfor vi tilbyder rens og vask, så du slipper for at sove med husstøvmider fremover.

Arbejdsbeklædning

Det kan ofte kræve sin mand eller kvinde at skulle vaske hele arbejdsbeklædningen. Hvorfor ikke samle og effektivisere dette? Vi tilbyder vask af arbejdstøj i vores renseri, og vi kan vaske og levere i et aftalt interval, der passer netop din virksomhed. Desuden er vi forhandler af Nybo Jensen Konfektions sortiment.

Tæpperens

Ægte tæpper skal vaskes, og de skal behandles med omhu. Vi vasker tæpper på en måde, således at ulden ikke affedtes, men bevarer sin glans, slidstyrke og smudsafvisende evne. Vi sørger yderligere for at tørre dine tæpper ved så høj en varme, at støvmider og evt. møl ikke overlever.

Persiennevask

Vi anvender vores eget patenterede persiennevasksystem. Rene fordele ved persiennevask efter vores koncept:

  • Vasker lameller og snore helt rene.
  • Der skal ikke aftørres med klud.
  • Ridser, skrammer og bøjer ikke persiennerne.
  • Vand- og sæbebesparende.
  • Hurtigere end at aftørre lamellerne.
  • Vi kommer på det aftalte tidspunkt og klarer nedtagning, vask og ophængning uden gener for virksomheden og dens ansatte.

Kontakt os for nærmere oplysninger og få et uforpligtende tilbud rens til dig og din virksomhed.

Kontakt os her