Rengøring

Rengøringshjælp til private & virksomheder

REN SERVICE A/S tilbyder kvalitetssikret rengøring til private og virksomheder. Siden etableringen i 1974 har vi haft en målsætning, hvori netop kvalitet og et højt serviceniveau er nøgleordene. Vi udspringer fra Silkeborg, men har også afdeling i Herning, og dækker både Ikast, Brande, Ry og omegn. Med mere end 35 dygtige medarbejdere til at varetage vores serviceydelser er du garanteret et resultat fra øverste hylde.

Vi har specialiseret os inden for følgende kerneområder:

Rengøring med samvittighed

Hos os er der tænkt over tingene – vores målsætning er, at alle vores produkter skal være SPT-godkendte samt godkendt af Astma- og Allergiforbundet. Vi tror på, at denne miljøpolitik kommer både vores medarbejdere men i lige så høj grad vores kunder til gode. Dét er rengøring med samvittighed.

Mange typer ydelser

Vi tilbyder en bred buket af rengøring, hvor vi foruden privat– og erhvervsrengøring er eksperter inden for bl.a. tæpperens, maskinrengøring og specialrengøring. Du har mulighed for at læse mere om vores forskellige ydelser ved at trykke kategorierne ovenfor.

Få et godt tilbud

Udover, at du kan købe vores produkter her på siden, kan du også ringe til os for et uforpligtende tilbud på telefon 86 81 10 10. Vi servicerer både private og virksomheder i det meste af Midtjylland; fra Ry henover Silkeborg og Ikast til Herning samt hele Brande-området.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os her