Tæpperens

Tæpperens

Vi gi’r Deres tæppe nyt liv!

REN SERVICE A/S tilbyder garanteret effektiv tæpperens og imprægnering af faste tæpper som vi renser på stedet med vores mobile rensesystemer.

  • Vores metode til tæpperens er baseret på kulsyre bundet sammen med effektive, miljøvenlige rensemidler. Metoden gør at gamle sæberester i tæppet reduceres til et minimum, hvilket gør at tæppet ikke skal renses så ofte.
  • Imprægnering foretages efter rensning for at hæmme gensmudsning og lette eventuel pletfjerning. Imprægneringen hæmmer ligeledes statisk elektricitet.

Vi har effektive midler mod KAFFE, OLIE, TJÆRE, RØDVIN m.m.
“Gå tørt” 1 time efter tæpperensning.

Vask og rens af ægte tæpper

Vi samarbejder med Danmarks største og ældste specialfirma indenfor vask og reparation af ægte tæpper.

Tæpperne vaskes i en speciel fedtsæbe som indeholder lanolin, således at ulden ikke affedtes, men bevarer sin glans, slidstyrke og smudsafvisende evne.

Er der farveudløb i tæppet efter f.eks. vandskade, kan dette i mange tilfælde fjernes helt.
Tørringen af tæppet efter tæppevasken sker ved en temperatur på over 55 °C, hvilket sikrer at støvmider og evt. møl overlever ikke i tæppet.

De vanskeligste plettyper er urin og opkast da disse urenheder indeholder syre. Hvis det er ægte farveholdige tæpper, skal disse i særdeleshed behandles med omtanke.

Nedenfor er de vejledende priser på tæpperens i Herning, Ikast, Silkeborg og Ry af de forskellige typer tæpper:

 

Gruppe 1:Maskinlavet tæpper. Wiltontæpper. Ryatæpper. Axminstertæpper. Hørtæpper. Berbervendetæpper. Sisal/kokostæpper. Ege Art Line tæpper. Kelim-, hyrde-, klude- og vendetæpper. Måtter og underlagkr./m2220,00
Gruppe 2:Ægte tæpper og kelims fra Iran, Tyrkiet, Pakistan, Indien, Kine, Nepal og Nordafrika. Marokkanske berbertæpper. Designertæpperkr./m2275,00
Gruppe 3:Ægte tæpper m. silkekr./m2325,00
Gruppe 4:Helsilketæpperkr./m2500,00
Læs mere om vores vaskeri/renseri.

Kontakt os her