Vinduespolering

Vinduespolering

Hos REN SERVICE A/S er vi eksperter i vinduespolering og har mulighed for at tilbyde dig en løsning, der dækker hele dit behov. Vi tilbyder ikke blot vask af dine ruder – vi går skridtet videre. Vi vasker hele partiet, hvilket også inkluderer karme og vinduesprofiler. På denne måde fremstår dit vinduesparti pænt og rent i længere tid. Vi tilbyder vinduespolering i Silkeborg, Herning, Ikast, Ry, Brande og en stor del af Midtjylland.

Skinnende rent med vores vinduespolering

Har du også oplevet at have fået vasket vinduerne, hvor de efterfølgende fremstår med urenheder? Du vil ikke være den første. Det er ikke unormalt, at vandet, der benyttes til at vaske vinduerne er beskidt, inden det påføres. Med vores specielle vaskeanlæg og udstyr benyttes der vand, der er fuldstændig renset for urenheder. Det sikrer, at dine vinduer og karme fremstår super rene og flotte, når vi har været en tur forbi. Vi kan garantere for at vinduespoleringen vil blive udført yderst professionelt og grundigt.

Afrensning og polering af vinduer

I forbindelse med udskiftning af vinduer og døre kan der opstå et behov for at få renset sine vinduer eller få en vinduespolering. Dette anbefales at blive gjort af en rutineret vinduespudser, da der ellers er stor risiko for beskadigelse af de nye vinduer. Vi har over 40 års erfaring, hvorfor vi garanterer en service, der kan leve op til vores kunders høje forventninger.

Vi gør dine vinduer til vores opgave

Hvis du ønsker at tage en snak om dine behov og forventninger, kan vi skræddersy et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på telefon 86 81 10 10. Vi kører blandt andet ud i Silkeborg, Herning, Ikast, Brande og Ry, og vi kan med garanti også hjælpe dig med dine vinduer.

Se vores betingelser her

Kontakt os her