Specialrengøring

Specialrengøring

REN SERVICE A/S har over 40 års erfaring indenfor rengøring, og derfor har vi også ekspertise indenfor andet end “bare” traditionel rengøring. Vi kan klare mange former for specialrengøring inden for flere forskelige områder. Kontakt os for at få et godt tilbud på specialrengøring.

Hovedrengøring

Vi arbejder med rengøring for såvel private som boligselskaber. Vi er eksperter i rengøring, eksempelvis rengøring af huse og lejligheder ved fraflytninger hvor det sommetider kan kræve en del knofedt samt nogle professionelle rengøringsmidler at fjerne sporene efter tidligere, ikke så rengøringsglade, beboere.

Polishbehandling

Polishbehandlinger kræver erfaring for at få det perfekte resultat. REN SERVICE A/S har et team af uddannet personale til at udføre netop disse opgaver. Vi bruger kun produkter fra DIVERSEY som er den førende indenfor dette segment. POLISHBEHANDLING er et af vores kerneområder og virkelig et område som REN SERVICE A/S betegner som et håndværk.

Renovering af gulve

Efter års daglig brug kan et stengulv blive lidt ”brugt” at se på. Måske er det en kantine med borde og stole og mange mennesker. Der er kommet ridser, matte gangarealer og måske skjolder efter spildt juice, og gulvet er måske også blevet vanskeligt at vedligeholde.

Denne triste tilstand kan REN SERVICE A/S afhjælpe. Med en behandling fra REN SERVICE A/S bliver dine matte stengulve frisket op og imprægneret ved brug af den nyeste teknologi.

Oliebehandling

Oliering bevarer træets naturlige overflade og struktur. Ved oliebehandling forbliver gulvet smukt, naturligt og praktisk. Gulvolie giver især mørke træsorter glød og dybde, og den fremhæver træets åretegninger. Oliebehandlede gulve får en smuk, ensartet overflade. Nemt at rengøre og vedligeholde.
Når træet er mættet med olie, så tørrer og hærder olien nede i træet og skaber en slidstærk overflade.

Kontakt os her