Profil

REN SERVICE A/S har mere end 45 års erfaring inden for alle aspekter af rengøring. Siden etableringen i 1974 har vi altid haft en målsætning hvor kvalitet og et højt serviceniveau skal være grundlæggende.
Firmaet er ledet fra Silkeborg og har sin administration dér, men dækker det meste af Midtjylland inklusiv Herning & Ikast.
Der er ansat mere end 35 dygtige mennesker til at varetage vores serviceydelser, med rengøring som vores kerneydelse.

Vi tilbyder professionel service efter moderne metoder som vi altid søger at optimere, så den passer perfekt til den enkeltes behov.

REN SERVICE A/S tilstræber sig at være totalleverandør af serviceydelser, og vi tilbyder bl.a. også:

For os er service en tillidssag skabt på gode medarbejdere og godt håndværk.

Miljø og arbejdsforhold

Vi er medlem af SBA (Servicebranchens Arbejdsgiverorganisation) for at garantere medarbejderne en overenskomstmæssig løn samt pension og samtidig for at vise at vi har ordnede forhold både indadtil og udadtil.

REN SERVICE A/S har også en miljøpolitik. Samtidg med at vi anvender professionelle og yderst effektive rengøringsmidler, er det også vigtigt at de produkter vi bruger er så skånsomme og miljøvenlige som muligt. Derfor stræber vi efter at samtlige produkter vi anvender i vores arbejde både skal være SPT-godkendte og samtidigt godkendt af Astma- og Allergiforbundet.

Målsætning

REN SERVICE A/S vil være den foretrukne leverandør af rengøring i de byer som de er repræsenteret i hvilket skal opnås ved høj kvalitet og service.

Vi har et mål om at personalet befinder sig godt i deres arbejde og at de altid er udstyret med det bedste udstyr samt den bedste uddannelse. Ligeledes skal det sociale også være afgørende da vi har en målsætning om at “det skal være sjovt og spændende at arbejde hos REN SERVICE A/S”.

Hos os fastlægger vi altid den rigtige pris (baseret på den tid der skal bruges ) som er baseret ud fra behovet hos kunden, men også set ud fra behovet for den medarbejder der skal passe kunden.

REN SERVICE A/S vil udbygge og videreudvikle sit koncept omkring måtte- og hygiejneservice samt salg og rådgivning af rengøringsprodukter og -maskiner og i det hele taget være totalleverandør af serviceydelser generelt.

Kontakt os her