Leverandører

Leverandører

Diversey

REN SERVICE A/S har igennem alle år haft Diversey som leverandør af kemi og andre rekvisitter. Diversey er garant for suveræne rengøringsmidler som altid er tidssvarende i forhold til miljø og velfærd for vores personale.
Vi er tilmed forhandler af deres produktprogram, og vi har mange erhvervskunder som nyder godt af deres produkter via os.
REN SERVICE A/S kan varmt anbefale Diversey som leverandør.

B.I.X.

B.I.X. er leverandøren som har produkter du ikke anede eksisterede, og vi er glade for at kunne være forhandler for denne leverandør.
Deres produkter er gennemtestede og dækker nogle behov man ikke troede man kunne få dækket nemt og effektivt.
Klik ind på hjemmesiden og se hvad de kan tilbyde af spændende produkter.

DIALUX

DIALUX er et firma der har specialiseret sig i slibning og imprægnering af stengulve. Klik ind på deres hjemmeside og oplev nogle fantiske resultater med stengulve man troede skulle skiftes.
Ligeledes forhandler vi deres stenplejeprodukter – det er produkter som er specielt velegnede til stengulve og som vi selv bruger i vores egen produktion med stor tilfredshed.

Kärcher

Kärcher er nyeste skud på stammen af leverandører hvor vi er forhandler. Kärcher er kendt for en god kvalitet til en fornuftig pris, og vi forhandler hele produktsortimentet. REN SERVICE A/S er selv bruger af Kärchers produkter, og vi er fuldt ud tilfredse med deres maskiner.

UNGER

Med over 50år i branchen levere UNGER produkter, som er kendt for deres kvalitet og skarpe funktioner. Du finder vores UNGER sortiment her